Підписатися на RSS

Засідання ІІІ Регіонального круглого столу-вебінару «Стан та перспективи розвитку туризму та готельно-ресторанної справи в Україні»

9 червня 2017 року відбулося засідання ІІІ Регіонального круглого столу-вебінару на тему: «Стан та перспективи розвитку туризму та готельно-ресторанної справи в Україні». Участь у круглому столі брали представники відпочинково-рекреаційного сервісу, працівники громадських організацій соціальної сфери та навчальних закладів, які готують фахівців туристичного та готельно-ресторанного бізнесу.

/Files/images/2017/14062.jpg Адміністрація інституту розпочала засідання круглого столу-вебінару із привітання Бугровської Юлії, студентки 3 курсу денної форми навчання напряму підготовки «Туризм», яка брала участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2016/2017 н.р. за напрямом «Актуальні проблеми інклюзивної освіти» та отримала заохочувальний диплом.

/Files/images/2017/14063.jpg Гостем круглого столу став Козловський Юрій Іванович, директор Національного природного парку «Білобережжя Святослава» (Кінбурнська коса), чим викликав зацікавленість у всіх присутніх.

З виступом до присутніх звернулася Залуцька Олена Володимирівна, офіційний представник національного туристичного оператора «Travel Professional Group» та спонукала до активного туризму в Україні.

/Files/images/2017/14064.jpg Волчецький Руслан Володимирович, начальник відділу з питань туризму управління з питань молоді та туризму Миколаївської облдержадміністрації розповів про туристичний потенціал Миколаївської області.

Чичкалюк Тетяна Олександрівна, кандидат економічних наук виступила з доповіддю про засади державної політики розвитку туризму та рекреаційно-курортної діяльності в Україні.

/Files/images/2017/14065.jpg В режимі вебінару підключилися науково-педагогічні працівники кафедри туризму Луцького інституту розвитку людини вищого навчального закладу «Університет «Україна» та поділились практичним досвідом розвитку туризму і готельно-ресторанної справи на Західній Україні. Також, із доповіддю про основні напрями імплементації інновацій у ресторанному бізнесі виступила Гаврилюк Світлана Павлівна, кандидат економічних наук, доцент.

Виступи студентів викликали чимале зацікавлення у слухачів, адже стосувались актуальної тематики та жваво обговорювались, характеризувались новизною, а також на високому рівні були репрезентовані доповідачами.

За підсумками роботи круглого столу завідувач кафедри відзвітував про діяльність кафедри за 2016-2017 н.р.

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Кiлькiсть переглядiв: 11

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.